Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Welkom op de officiële website van de Honk- en softbalvereniging Uitsmijters '55. Al 68 jaar is onze vereniging onlosmakelijk verbonden met Almelo.

Sponsor een BaksteenSponsor een baksteen def

Het nieuwe hoofdstuk van Uitsmijters '55 begint aan de Maardijk op Sportpark Ossenkoppelerhoek, maar we hebben wel je hulp nodig!

Door nieuwe wet- en regelgeving en stijgende kosten van bouwmaterialen valt ons nieuwe clubhuis aanmerkelijk duurder uit dan begroot. Om toch zo snel mogelijk ons eigen onderkomen te realiseren zal de club hiervoor een renteloze lening bij de Gemeente Almelo aanvragen, hoe hoog deze lening moet worden, dat bepalen wij als leden, oud-leden en vrienden die de Uitsmijters '55 een warm hart toe dragen. 
Vanuit de leden is daarom de actie Sponsor een Baksteen opgezet om op korte termijn samen een mooi bedrag op te halen. Deel dit bericht onder leden, oud-leden, vrienden en familie en maak per gesponsorde baksteen kans op een heerlijke middag batting practise op onze slagmachine. 

Daarnaast krijgt iedereen die één of meerdere stenen sponsort een vermelding op onze "Brick Wall of Fame" die we onthullen op onze feestelijke opening van het nieuwe clubhuis. 
 
Ontzettend bedankt voor de steun!

Neem voor vragen of suggesties contact op via
 

U55 Contact

Honk- en softbalvereniging Uitsmijters '55
KNBSB nr. 178
KvK: 40073214

Postadres:
De Havik 65,
7609 EB Almelo
tel: 0648580071
E-mail:

Sportveld:
Sportpark Ossenkoppelerhoek, Maardijk 83c,
7606 KT Almelo
E-mail:

meer ....

U55 Facebook

U55 Tweets

U55 Nieuwsbrief

Abonneer je op de SHORT STOP

Powered by MailChimp

 
Ga naar boven