Meer goed nieuwsgood news

Het gaat goed met de Uitsmijters ’55 nu de overstap naar ons complex aan de Maardijk een feit is. Bij de Pupillen zien we bijna wekelijks nieuwe gezichten die eens aan onze fantastische sport willen ruiken dankzij het Sjors Sportief initiatief van het Sportbedrijf Almelo https://www.sportbedrijfalmelo.nl/.

De voorbereidingen voor ons nieuwe clubhuis en dugouts zitten in een nieuwe fase en ook dit ziet er rooskleurig uit. Wij willen hierbij Paarhuis Bouw & Advies, Noviton Prefab en alle vrijwilligers alvast ontzettend bedanken voor al hun tomeloze inzet in deze projecten.

Het opruimen en leeghalen van onze oude kantine op ’t Maatveld is inmiddels voltooid en daarvoor willen we alle ouders van de jeugdspelers en ons recreantenteam bedanken voor al het zware werk. Hierbij tevens een shout-out naar SKODA dealer Göritzlehner Hengelo https://www.goritzlehner.nl/ voor meedenken wat betreft opslagruimte.

Dankzij de geweldige “Spaar Je Club Gezond” actie van de Plus Supermarkten https://www.plus.nl/info-spaar-voor-je-club en de Grote Clubactie https://www.clubactie.nl/ kan ons bestuur alvast gaan nadenken over de verdere ontwikkeling van ons nieuwe clubhuis want gezamenlijk hebben deze twee promoties ruim € 1800 opgeleverd. Hartelijk dank aan iedereen die loten heeft gekocht en flink gehamsterd heeft bij de Plus.

Einde buitenseizoen, de zaal in!

Nu november haar einde nadert zit ons buitenseizoen er bijna op. Een soms raar, maar ook prachtig seizoen waarbij al onze jeugdteams kampioen wisten te worden. Grote klasse spelers & coaches! 

In januari beginnen de zaaltrainingen weer, hopelijk in de Sporthal Windmolenbroek. Verdeeld over de verschillende zalen zullen de Aspiranten samen/tegelijk met de Junioren trainen en op een ander tijdstip doen de Pupillen en Recreanten dit ook. Voor ouders van de Pupillen dus een uitgelezen kans om lekker mee te ballen met ons gezellige Recreanten Softbal Team.  

Zodra de exacte dagen/tijden van de zaaltrainingen bekend zijn volgt deze informatie via de diverse groepsapps en via de website. 

Blijf onze social media ondertussen goed in de gaten houden voor meer updates 

FacebookInstagramTwitter

 

U55 Contact

Honk- en softbalvereniging Uitsmijters '55
KNBSB nr. 178
KvK: 40073214

Postadres:
De Havik 65,
7609 EB Almelo
tel: 0648580071
E-mail:

Sportveld:
Sportpark Ossenkoppelerhoek, Maardijk 83c,
7606 KT Almelo
E-mail:

meer ....

U55 Facebook

U55 Tweets

U55 Nieuwsbrief

Abonneer je op de SHORT STOP

Powered by MailChimp

 
Ga naar boven