Geslaagde Recreanten Driekamp

Recreanten genieten tijdens zonovergoten Driekamp met Tex Town Tigers & The Eagles

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover, ons allereerste eigen recreantentoernooitje op de nieuwe locatie en wat een heerlijke dag werd het. 

Onder een strakblauwe lucht speelden onze recreanten twee zeer gezellige en sportieve potjes van een uur tegen onze buren en vrienden uit Enschede (Tex Town Tigers) en The Eagles (Deventer). Helaas bleken beide teams net een maatje te groot voor ons, waardoor wij op een derde plek eindigden en met de bronzen medaille genoegen moesten nemen. Sommigen denken dan dat we laatste zijn geworden, wij zelf zien het meer dat er maar twee teams die dag net iets beter waren. 

En terwijl Tex Town Tigers en The Eagles het tegen elkaar opnamen voor goud en zilver, bleken onze recreanten achter de grillplaat stukken beter dan eerder in het veld. De  heerlijke geur van broodjes Bratwurst met uitjes & zuurkool bereikte eveneens het veld waar The Eagles vs TTT lang gelijk op bleef gaan, maar in de laatste inning door een ferme Grand-Slam Homerun door The Eagles werd beslist. Ball-Game & Bratwurst waren de afsluitende woorden van de scheidsrechter. 

Na de prijsuitreiking en groepsfoto werd de dag afgesloten met de belofte van onze recreanten om voortaan de derde zondag in September om te dopen in het Oktoberfest Recreanten Toernooi in Almelo, inclusief scheidsrechters in Lederhosen, jagerspetjes ipv baseball-caps en nog veel meer (wilde) ideeën. 

TTT & The Eagles, ontzettend bedankt voor een zeer leuke dag en bij deze direct de uitnodiging voor het Oktoberfest Recreanten Toernooi 2025. Tot snel!

Uitsmijters ’55 Recreanten 

 

U55 CONTACT

Honk- en softbalvereniging Uitsmijters '55
KNBSB nt. 178
KvK: 40073214

Postadres:
De Havik 65,
7609 EB. Almelo
tel: 0648580071
E-mail: secretaris@uitsmijters55.nl

Sportveld:
Sportpark Ossenkoppelerhoek,
Maardijk 83c,
7606 KT Almelo
E-mail: info@uitsmijters55.nl

meer ...

U55 INFO

U55 NIEUWSBRIEF

Abonneer je op de SHORT STOP

Powered by MailChimp