Uitsmijters '55 Nieuws 

Onze zaaltrainingen starten weer!

Het ideale moment om de honkbal basics te leren 412946530 808881744584089 9087799779883154223 n

Jeugd - Iedere zaterdag van 6 jan tm 16 maart
- Pupillen ( 8-12 jaar)- Zaterdagen 9:30 - 11:00 uur - Wijkcentrum Eninver Almelo
- Aspiranten (12-15 jaar) - Zaterdagen 11:00 - 12:30 uur - Wijkcentrum Eninver Almelo

16+ - Iedere dinsdagavond van 9 jan tm 26 maart
- Honkbal Heren 1 - Dinsdagen 21:00 - 22:30 - Sporthal Windmolenbroek Almelo
- Softbal Recreanten- Dinsdagen 21:00 - 22:30 - Sporthal Windmolenbroek Almelo
Neem contact met ons op als je wil mee komen trainen

Beste Uitsmijters!

De Grote Clubactie staat weer op het punt van beginnen en dit jaar gaan we het net even iets anders doen dan voorgaande jaren. Voor wie de vereniging wil steunen, zijn er weer de gebruikelijke loten, alleen kan je ze deze keer online kopen, zoveel als je wilt!!!

Koop hier je loten

 

 

 
Grote Clubace Challenge met prachge prijzen!

Voor de jeugdleden is er dit jaar een echte Grote Clubactie Challenge waarbij alle jeugdleden die mee willen doen een eigen speciale lotenpagina krijgen en er automatisch een team-klassement wordt bijgehouden. Dus de buurt in, langs deuren, familie, vrienden, meesters, juffen, etc. Voor de topverkopers in deze Grote Clubactie Challenge liggen er leuke prijzen klaar die kosteloos aan ons beschikbaar zijn gesteld:

 • € 25 bon – Eastpro Sporting Goods Hengelo
 • € 15 bon – Van der Poel Almelo
 • Cake bon – van Otten Almelo

Screenshot 2023 10 14 at 171952De winnaar krijgt zelfs een prachtig naambord "Naam - Winnaar Grote Clubactie Challenge 2023" in ons nieuwe clubhuis! Daarnaast krijgen alle deelnemers aan de Challenge een unieke Uitsmijters ’55 sleutelhanger, met dank aan Gerdien, de moeder van Sem. Wil je meedoen aan de challenge, stuur dan Margo of Hans even een berichtje met je naam en email (of die van je ouders), dan maken we de speciale Grote Clubactie Challenge pagina voor je aan.

Alvast heel erg bedankt voor jullie steun en inzet.

Voor de jeugd: ontzettend veel plezier en succes in de Challenge.

Klap in gezicht vrijwilligers

Klap in het gezicht van vrijwilligers - vele uren werk in nachtje om zeep geholpen.

Afgelopen week is er tot ons grote verdriet en frustratie opnieuw ingebroken in ons clubhuis, ditmaal met grof geweld. Naast de flinke schade die gerepareerd moet worden, gestolen bouwmaterialen en gereedschap, zijn we nog het meest verdrietig over de talloze uren werk van vele vrijwilligers wat tenietgedaan is. Een regelrechte klap in het gezicht.

Zelfs waterleidingen die op maandag- en woensdagavond nog door een handige vader van een jeugdspeler geïnstalleerd zijn, zijn doorgeknipt en van de muur gerukt: te triest voor woorden!!!

Twee nieuwe sponsors voor U55

Almelo, 01 juni ’23ook sponsor woden

Wij zijn verheugd om niet één, maar weer twee nieuwe sponsors aan te kondigen.

Qoffy – Coffee Concepts  https://www.qoffy.nl/
Odonata  Praktijk voor Chinese Geneeskunde https://www.odonata-tcm.nl/

Deze nieuwe sponsoren zijn ook zichtbaar met een spandoek op ons nieuwe veld.

Mocht u zelf ook willen sponsoren of bedrijven en personen kennen die wellicht interesse hebben, bekijk/deel dan onze sponsorbrochure (download brochure) en neem contact met ons op.

 

Bring Your Friends Day voor Pupillen en Aspiranten Uitsmijters ‘55Screenshot 2023 01 09 at 21.52.36

Voor onze teams is afgelopen weekend de zaal/binnen-training weer van start gegaan in voorbereiding op het nieuwe buitenseizoen. We zijn verheugd dat we ook komend seizoen met 3 voltallige teams aan de competitie kunnen starten op ons nieuwe veld.

Omdat honkbal de allerleukste sport is die er bestaat en we graag nog meer mensen in contact willen brengen met onze passie, organiseren we dit jaar een aantal keer een Bring Your Friends Day. Een dag waarop de pupillen (< 12 jaar) en aspiranten (12 – 15 jaar) hun vriendjes en vriendinnetjes mee mogen nemen naar een speciale training waarin we, naast de basis van honkbal oefenen, vooral zoveel mogelijk plezier met z’n allen willen maken.

Bring Your Friends – Zaterdag 4 februari 10:00 – 11:30 uur

De eerste Bring Your Friends Day zal op Zaterdag 4 Februari plaatsvinden in de Windmolenbroek Sporthal van 10:00 tot 11:30 uur. Wij zorgen voor handschoenen, knuppels, ballen en ander trainingsmateriaal. Laat even weten of je met rechts of links schrijft, dan weten wij hoeveel linkshandige/rechtshandige handschoenen we moeten hebben. Normale sport/gym kleding en schoenen is prima. 

Voor de ouders/begeleiders zal er koffie en thee aanwezig zijn.

Gewoon nieuwsgierig?

Ben je nu niet door een pupil of aspirant als vriendje of vriendinnetje uitgenodigd maar gewoon nieuwsgierig naar de sport: je bent van harte welkom om die zaterdag, of eerder, mee te trainen met een van onze teams. Je mag 4x geheel gratis meetrainen.

Stuur ons een berichtje op 06-38300135 of via Social Media om je aan te melden.

Senioren Honkbal & Recreanten Softbal

Naast onze twee jeugdteams hebben we ook een senioren honkbalteam (17+ jaar) en een recreanten softbalteam. Het honkbalteam speelt in de reguliere KNBSB competitie en het recreantenteam speelt meerdere recreatieve softbaltoernooien per jaar in de regio. Ook voor deze teams geldt dat je altijd welkom bent om de sport te (her)ontdekken.

Rioolproblemen lopen flink in de papieren voor Almelose honkbalclub: nieuwe kantine ‘te laag’ gebouwd

ALMELO - Honk- en softbalvereniging Uitsmijters’55 kan rekenen op een renteloze lening van 38.000 euro van de gemeente Almelo. Daarmee lijkt de financiering van het clubhuis op sportpark Ossenkoppelerhoek in kannen en kruiken. Maar er is een nieuwe tegenvaller opgedoken: aansluiting op de riolering kan alleen op een speciale dure manier.

(Tubantia) Henk Bouwhuis 

Het clubgebouw aan de rand van het honkbalveld aan de Maardijk staat er inmiddels. Maar er moet nog veel gebeuren. De kantine met grote ramen is nog niet glasdicht. Ook dakdekkers moeten nog aan het werk, vertelt bestuurslid en woordvoerder Leo van Raaij van Uitsmijters’55. Wanneer de Almelose honkballers hun langverwachte nieuwe onderkomen in gebruik gaan nemen, kan hij niet zeggen. „Dat hangt vooral van de weersomstandigheden af.”

Put en pomp nodig

Maar er is een nóg een onzekerheid, doet Van Raaij uit de doeken. Een ‘grote tegenvaller’, noemt hij het.

„Aansluiting op de riolering is alleen mogelijk met een put en een pomp. Omdat het clubgebouw te laag ligt ten opzichte van de riolering onder de weg. Die weg heet niet voor niets Maardijk. Een dijk ligt hoger”, verklaart het bestuurslid van de Honkbalclub. 

De boodschap daarover van de gemeente kwam als een onaangename verrassing. „Als we dit vooraf hadden geweten hadden we er natuurlijk rekening mee gehouden en de kantine op een wat hogere ondergrond gebouwd”, zegt Van Raaij. De nu noodzakelijke put met pomp kost bijna 20.000 euro. Aanleg gebeurt in opdracht van de gemeente. „Maar wij als honkbalvereniging moeten het betalen.”

Niet naar wc en onder de douche

De Uitsmijters hadden echter niet op zo’n forse extra uitgave gerekend. Daarom staat het bestuur, opnieuw, voor een uitdaging. „Wij zijn op zoek naar fondsen, sponsors; alles wat je kan bedenken om extra geld te verwerven.” Want die put móet er komen, benadrukt het bestuurslid van de Uitsmijters. „Anders heb je wel een clubgebouw, maar kun je het niet gebruiken.” Honkballers zouden immers niet naar de wc kunnen en niet kunnen douchen.

Bouw pakte al duurder uit

Een onverwachte domper. Terwijl het er aan de andere kant zo reuskleurig uitzag voor de nieuwbouw van de Uitsmijters. Het gemeentebestuur heeft namelijk besloten om de honkbalclub een renteloze lening van 38.000 euro te verstrekken. De club heeft het geld nodig omdat de bouw duurder uitpakt. „Vooral omdat er allerlei duurzaamheidseisen zijn gesteld. Keuzes kosten geld. Wij laten bijvoorbeeld zonnepanelen plaatsen”, legt Van Raaij uit. Ook forse stijging van materiaalkosten speelt een rol. Het gasloze clubgebouw is opgetrokken met prefab-panelen van hergebruikte materialen.

Vanzelfsprekend zijn de honkballers blij met de renteloze lening. „Maar door het probleem met de riolering zitten we nog wel met een flink gat”, zegt Van Raaij. „Maar we hebben nog even om dat op te lossen. Daar wordt nu door verschillende mensen hard aan gewerkt.” Het is namelijk de bedoeling om het clubhuis voor het nieuwe honkbalseizoen, dat in april begint, in gebruik te nemen.

Meer jeugdleden na verhuizing

De verhuizing van ‘t Maatveld naar de Ossenkoppelerhoek - terrein van voetbalvereniging La Première - heeft goed uitgepakt voor Uitsmijters ’55, constateert de woordvoerder. „Het veld is prima. We hebben er al bijna een heel seizoen op gespeeld. Ook de dugouts zijn klaar.” Bovendien krijgt de club op de nieuwe stek meer aanwas, vertelt Leo van Raaij. „We hebben meer jonge jeugdleden.”

Winter-/zaaltrainingen 2023

De winter-/zaaltrainingen gaan weer beginnen. Wil je een aantal keer meetrainen om de sport te (her)ontdekken, stuur ons gerust even een berichtje. Kijk ook op Training & Info pagina

Winter zaaltraining 2023 v2

 

Succes op de nieuwe locatie291575029 5339983262744681 2606473526185360136 n

⚾  Heren 1 Kampioen in eerste seizoen op de Maardijk

⚾ Ons allereerste seizoen op de nieuwe locatie aan de Maardijk in Almelo zit er inmiddels op. Een prachtig eerste jaar waarbij ons Heren 1 team direct kampioen wist te worden in hun debuutjaar in de seniorencompetitie.

⚾ Ook bij onze kleinsten, de pupillen alleen maar goed nieuws. Wat fantastisch om zo ontzettend veel nieuwe en enthousiaste kinderen en ouders te zien die honkbal ontdekken. Dat belooft heel veel goeds voor de toekomst van de Uitsmijters.  

⚾ De aspiranten speelden eveneens een meer dan prima jaar met veel super spannende wedstrijden die soms wel en soms niet op het nippertje gewonnen of verloren werden. 

🏗️ Onze winterstop zal voornamelijk in het teken staan van de bouw van ons nieuwe clubhuis dat in de komende weken echt gestalte zal krijgen. Daarover de komende tijd nog veel meer updates op de social media en de website. 

💪  Afsluitend willen we onze spandoek sponsoren hartelijk bedanken voor hun support in ons eerste seizoen op de nieuwe locatie. We hopen nog jaren op jullie steun te mogen rekenen. Bedankt! 

 

U55 is feeling thankful291575029 5339983262744681 2606473526185360136 n

De eerste thuiswedstrijden zijn gespeeld, de bouw van de dugouts vordert gestaag en de eerste spandoeken van onze fantastische sponsoren hangen inmiddels ook aan het veld.

Ontzettend bedankt voor alle support, financiële steun, kortingen, meedenken en meehelpen aan een prachtige toekomst van Honk- en Softbal Vereniging Uitsmijters '55 aan de Maardijk in Almelo
Badkamer Aankoop Makelaar https://www.badkameraankoopmakelaar.nl/
Eerdman Interieurspecialist - Colors @ Home https://eerdman.colorsathome.nl/
JACA Dienstverlening https://ja-ca.nl/
Keuken Aankoop Makelaar https://www.keukenaankoopmakelaar.nl/
News Outside & Sport In Twente.nl https://newsoutside.nl/
Noviton Prefab https://noviton.nl/
Paarhuis Bouw & Advies https://bouwenadviestwente.nl/
Sensata Technologies https://www.sensata.com/
Thoma Post Makelaars Almelo https://thomapost.nl/vestiging/makelaar-almelo/
Witzand Bouwmaterialen https://www.witzand.nl/
Ook zo'n prachtig sponsordoek aan het nieuwe veld? Neem contact met onze sponsorcommissie op via

Koninklijke onderscheiding voor Margo de supervrijwilligerMargo KKO supervrijwillier

Margo Oude Bennink (56) geldt als een absolute supervrijwilliger voor honkbalclub Uitsmijters’55. De trainer van het jeugdteam is nooit te beroerd haar handen uit de mouwen te steken voor de Koningsspelen, sportmarkten, schoolactiviteiten en kantinediensten. „De spreekwoordelijke duizendpoot van de Uitsmijters”, aldus Gerritsen. 

De toespraak van burgemeester Arjen Gerritsen die is uitgesproken bij de uitreiking van het lintje aan Margo:

In Almelo mogen we ons gelukkig prijzen dat we zoveel sportverenigingen hebben. Kennelijk zijn we hier heel sportief, want we beoefenen de meest uiteenlopende sporten. Dan tel ik nog niet eens al die mensen mee die individueel sporten, in de sportschool of als hardloper of op de fiets. Maar een teamsport beoefen je toch echt het best in verenigingsverband. Of het nu een grote vereniging of een wat kleinere. Eén van die kleinere verenigingen die we moeten koesteren is honk- en softbalvereniging Uitsmijters ’55. Ook de Uitsmijters draait op de inzet van enthousiaste vrijwilligers. En de supervrijwilliger van de Uitsmijters, dat bent u, mevrouw Margo Oude Bennink. In de eerste plaats bent u al vele jaren de trainer en coach van het pupillenteam. Steeds weer opnieuw weet u dit jeugdteam – en daarmee de vereniging- van nieuw bloed te voorzien. Een formidabele prestatie, niet in de laatste plaats omdat het voor de jongste jeugd de laatste decennia bijzonder lastig was om de accommodatie van de Uitsmijters te bereiken. Gelukkig staat de verhuizing van het Maatveld naar de Ossenkoppelerhoek nu voor de deur. Een mooie kroon op het door u geleverde werk op de oude locatie en een mooie nieuwe start op de nieuwe plek. 
U bent niet alleen de trainer van het jeugdteam. Ook als er extra klussen moeten worden gedaan, staat u altijd klaar. U regelt het vervoer van en naar de wedstrijden, regelt de kantinediensten en smeert persoonlijk de vele tosti’s die gretig aftrek vinden.
Alweer vele jaren vervult u een bestuursfunctie bij de Uitsmijters, maar wanneer er vrijwilligers nodig zijn voor activiteiten bent u óók altijd bereid de handen uit de mouwen te steken. Bij de Koningsspelen, op de sportmarkt, bij trainingen op scholen, schooltoernooien en andere evenementen, overal duikt u op.
Als het jeugdteam met Pasen een wedstrijd heeft, bedenkt u dat het leuk is voor de teambuilding dat het team voorafgaand aan de wedstrijd samen ontbijt. Dus regelt u persoonlijk de broodjes en de croissantjes. Bij de afsluiting van het seizoen schuimt u op uw vrije zaterdag samen met uw pupillen de binnenstad af om bij de middenstand prijsjes te regelen voor de loterij. Als er ’s winters in de zaal wordt gespeeld, regelt u de zaalhuur bij het Sportbedrijf. En bij de kampioenenparade weet u alle kampioenen van de club te enthousiasmeren om naar de IISPA te komen voor de huldiging. Want dit grote feest gunt u alle kinderen.
Geachte mevrouw Oude Bennink, u bent de spreekwoordelijke duizendpoot van honk- en softbalvereniging Uitsmijters ’55. Iemand waarop de club kan bouwen en die een kleine vereniging als de Uitsmijters ook heel hard nodig heeft. Altijd vrolijk en oplossingsgericht. Iemand die de club altijd op een positieve manier weet te promoten.
Met veel genoegen kan ik u dan ook meedelen dat Zijne Majesteit koning Willem-Alexander heeft besloten u te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. 

Sponsor een BaksteenSponsor een baksteen def

Het nieuwe hoofdstuk van Uitsmijters '55 begint aan de Maardijk op Sportpark Ossenkoppelerhoek, maar we hebben wel je hulp nodig!

Door nieuwe wet- en regelgeving en stijgende kosten van bouwmaterialen valt ons nieuwe clubhuis aanmerkelijk duurder uit dan begroot. Om toch zo snel mogelijk ons eigen onderkomen te realiseren zal de club hiervoor een renteloze lening bij de Gemeente Almelo aanvragen, hoe hoog deze lening moet worden, dat bepalen wij als leden, oud-leden en vrienden die de Uitsmijters '55 een warm hart toe dragen. 
Vanuit de leden is daarom de actie Sponsor een Baksteen opgezet om op korte termijn samen een mooi bedrag op te halen. Deel dit bericht onder leden, oud-leden, vrienden en familie en maak per gesponsorde baksteen kans op een heerlijke middag batting practise op onze slagmachine. 

Daarnaast krijgt iedereen die één of meerdere stenen sponsort een vermelding op onze "Brick Wall of Fame" die we onthullen op onze feestelijke opening van het nieuwe clubhuis. 
 
Ontzettend bedankt voor de steun!

Neem voor vragen of suggesties contact op via
 

U55 in het nieuws: Tubantia en AAVisieClubgebouw

Het zal menigeen niet zijn ontgaan dat, niet alleen buiten de zon schijnt, maar ook binnen onze vereniging er groot enthousiasme is om een wervelende start te maken aan de Maardijk.

Een van die initiatieven is de “Sponsor een Baksteen” actie en hiermee haalde recreant en jeugdcoach Hans Kleinsman zelfs de Tubantia. Het volledige interview is hier te lezen.

Inmiddels is er al ruim € 4000,- opgehaald met deze actie.

 

Hans mocht, naast het artikel in de Tubantia, daar ook een optreden in de lokale media aan toevoegen met een interview voor AAVisie waarin hij meer vertelde over de actie en de stand van zaken rond de club. Pupil David stal de show met een prachtig interview waarom Honkbal zo leuk is.

 

Het sponsoren van bakstenen, of een andere vorm van sponsoring kan nog altijd, neem daarvoor contact op met onze sponsorcommissie via

We hopen daarnaast zo snel mogelijk duidelijkheid te geven wanneer er gestart kan worden met de bouw van onze nieuwe kantine.

Bouw Dug Outs gestart – 26 maart & 3 april klusdagen

Onlangs is er gestart met de bouw van onze nieuwe dug outs voor onze velden. De poeren en funderingen zijn gelegd door Jaca Dienstverlening, die ons ook nog eens zal sponsoren de komende twee seizoenen. 

Het straatwerk zal onder leiding van Dennis Eerdman gelegd gaan worden en het materiaal zelf is afkomstig van Witzand Bouwmaterialen die ons eveneens een door middel van een mooie korting zal sponsoren dit jaar. 

Als dank zullen we van beide een mooi spandoek op ons nieuwe veld plaatsen.

 

Nu is het wel de beurt aan ons allemaal om de dug outs zo snel mogelijk te realiseren. Op 26 maart en 3 april staan er een klusdagen op de agenda om met zoveel mogelijk handen de dug outs af te bouwen. Houdt de team apps in de gaten voor meer informatie en om je alvast aan te melden. 

Bouw Dug-Outs Bouw Dug-Outs Bouw Dug-Outs Bouw Dug-Outs

Competitie indeling en speelschema 2022 bekendknbsb

De zon schijnt, de temperatuur loopt lekker op, de zaaltrainingen zijn gedaan: het is tijd om naar buiten te gaan, naar ons gloednieuwe veld. 

Ons eerste seizoen op ons nieuwe veld komt steeds dichterbij en de KNBSB heeft de competitie indeling en het speelschema inmiddels bekend gemaakt.  We zien een aantal vertrouwde verengingen uit de omgeving maar ook een aantal clubs waar we al lang, of nog nooit tegen gespeeld hebben. We kunnen niet wachten om hen te mogen ontvangen op ons nieuwe complex en vice versa. 

Hieronder de indeling van onze teams. Voor het competitieschema verwijzen we jullie naar de KNBSB site via onderstaande links of via de site onder hoofdmenu TEAMS / TRAINING

KNBSB competitie U12 (Pupillen)
KNBSB competitie U15 (Aspiranten)
KNBSB competitie Senioren

 

U12 (voorheen pupillen)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   • Uitsmijters '55 - Almelo
   • Arnhem Rhinos – Arnhem
   • Blue Devils – Meppel
   • Eagles – Deventer
   • Robur – Apeldoorn
   • Tex Town Tigers - Enschede
   • Vrijbuiters – Dronten
   • WSB – Apeldoorn
 

U15 (voorheen aspiranten) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   • Uitsmijters ’55 - Almelo
   • Arnhem Rhinos – Arnhem
   • Blue Socks - Veenendaal
   • Eagles – Deventer
   • Falcons / Vrijbuiters – Lelystad/Dronten
   • Moorfielders – Ede
   • Quick – Amersfoort
   • Robur – Apeldoorn
   • Tex Town Tigers – Enschede

 

Senioren 1 (voorheen junioren)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   •  Uitsmijters ’55 – Almelo
   • Arnhem Rhinos – Arnhem
   • Blue Hawks – Zwolle
   • Eagles – Deventer
   • Hickory – Winterswijk
   • High Tech Hitters – Enschede

 

Voor ons jeugdige seniorenteam gaat het een bijzonder jaar worden. In voorgaande jaren was dit ons Junioren team maar doordat er teveel spelers inmiddels te oud zijn om nog bij de Junioren te spelen is er besloten om dit team in te schrijven voor de Senioren competitie. Hierdoor zal er dus voor het eerst sinds lange tijd weer een Senioren Honkbal Team actief zijn namens de Uitsmijters ’55. 

Onze hoop is om komend seizoen voldoende oud-honkballers en oud-leden weer actief te krijgen om ook volgend seizoen een volwaardig senioren team te hebben waarbij er ook ruimte is om opnieuw een U21 (nieuwe benaming voor Junioren) op te richten met doorstroom vanuit de U15 en huidige spelers die nog onder de 21 jaar zijn. 

Dus ben je een oud honkballer, stof die handschoen af en kom dit seizoen alvast kijken en meetrainen. 

Weer nieuwe sponsoren

NewsOutisde.nl, Keuken Aankoop Makelaar & Badkamer Aankoop Makelaar nieuwste sponsoren Uitsmijters ’55 - Samenwerkingsovereenkomst met SportInTwente.nl

Na de aankondiging van vier nieuwe sponsoren afgelopen november kunnen we vandaag als Honk- en Softbalvereniging Uitsmijters ’55 opnieuw fantastisch nieuws delen dat meer ondernemers onze vereniging en honkbal in de regio willen ondersteunen. Onze nieuwste sponsoren zijn:

 

NewsOutisde.nl & SportInTwente.nl

NewsOutisde.nl van Brian Brokelman uit Tubbergen is gespecialiseerd in het uitbrengen van regionale ondernemersmagazines, evenementenkranten en buitenreclame zoals spandoeken en bouwhekdoeken. Newsoutisde.nl zal ons nieuwe complex aan de Maardijk voorzien van alle spandoeken.  

Naast hartstochtelijk ondernemer is Brian ook een sportliefhebber in hart en nieren en beheert hij samen met z’n team sinds 2008 SportInTwente.nl. Een regionaal sportnieuws platform waarbij de nadruk ligt op de breedte- en amateursport in onze regio. Vanaf 2022 zal nu ook honk- en softbal een plek krijgen op dit goedbezochte platform. Wij zullen als vereniging regelmatig nieuws aanleveren voor deze website. Denk daarbij aan clubnieuws, zoals plaatsing dug-outs, eerste steen van ons nieuwe clubhuis, competitie indeling van al onze teams en wedstrijdverslagen van ons nieuwe senioren honkbalteam. 

We hopen dat meer honk- en softbalverveningen uit de regio dit voorbeeld zullen volgen. 

 

 

Keuken Aankoop Makelaar & Badkamer Aankoop Makelaar

Menno Vlek van KeukenAankoopMakelaar.nl en BadkamerAankoopMakelaar.nl nam contact op met onze sponsorcommissie naar aanleiding van onze “Sponsor een Baksteen” actie.  Menno, zelf groot liefhebber van handbal, is de drijvende kracht achter Keuken en Badkamer Aankoopmakelaar en heeft tientallen jaren ervaring in de bemiddeling, aankoop en plaatsing van Keukens en Badkamers.  

De aanschaf van een keuken en/of badkamer kan nog wel eens tot kopzorgen leiden door vele aanbieders,  talloze offertes, ontelbare opties en flinke prijsverschillen. Menno en zijn team nemen die zorgen weg en geven onafhankelijk advies en bemiddelen bij de aankoop zodat je de beste keuken of badkamer krijgt voor de juiste prijs. Niet voor niets hebben zij enkel 5 sterren reviews op Google.  

U55 Contact

Honk- en softbalvereniging Uitsmijters '55
KNBSB nr. 178
KvK: 40073214

Postadres:
De Havik 65,
7609 EB Almelo
tel: 0648580071
E-mail:

Sportveld:
Sportpark Ossenkoppelerhoek, Maardijk 83c,
7606 KT Almelo
E-mail:

meer ....

U55 Facebook

U55 Tweets

U55 Nieuwsbrief

Abonneer je op de SHORT STOP

Powered by MailChimp

 
Ga naar boven