Weer nieuwe sponsoren

NewsOutisde.nl, Keuken Aankoop Makelaar & Badkamer Aankoop Makelaar nieuwste sponsoren Uitsmijters ’55 - Samenwerkingsovereenkomst met SportInTwente.nl

Na de aankondiging van vier nieuwe sponsoren afgelopen november kunnen we vandaag als Honk- en Softbalvereniging Uitsmijters ’55 opnieuw fantastisch nieuws delen dat meer ondernemers onze vereniging en honkbal in de regio willen ondersteunen. Onze nieuwste sponsoren zijn:

 

NewsOutisde.nl & SportInTwente.nl

NewsOutisde.nl van Brian Brokelman uit Tubbergen is gespecialiseerd in het uitbrengen van regionale ondernemersmagazines, evenementenkranten en buitenreclame zoals spandoeken en bouwhekdoeken. Newsoutisde.nl zal ons nieuwe complex aan de Maardijk voorzien van alle spandoeken.  

Naast hartstochtelijk ondernemer is Brian ook een sportliefhebber in hart en nieren en beheert hij samen met z’n team sinds 2008 SportInTwente.nl. Een regionaal sportnieuws platform waarbij de nadruk ligt op de breedte- en amateursport in onze regio. Vanaf 2022 zal nu ook honk- en softbal een plek krijgen op dit goedbezochte platform. Wij zullen als vereniging regelmatig nieuws aanleveren voor deze website. Denk daarbij aan clubnieuws, zoals plaatsing dug-outs, eerste steen van ons nieuwe clubhuis, competitie indeling van al onze teams en wedstrijdverslagen van ons nieuwe senioren honkbalteam. 

We hopen dat meer honk- en softbalverveningen uit de regio dit voorbeeld zullen volgen. 

 

 

Keuken Aankoop Makelaar & Badkamer Aankoop Makelaar

Menno Vlek van KeukenAankoopMakelaar.nl en BadkamerAankoopMakelaar.nl nam contact op met onze sponsorcommissie naar aanleiding van onze “Sponsor een Baksteen” actie.  Menno, zelf groot liefhebber van handbal, is de drijvende kracht achter Keuken en Badkamer Aankoopmakelaar en heeft tientallen jaren ervaring in de bemiddeling, aankoop en plaatsing van Keukens en Badkamers.  

De aanschaf van een keuken en/of badkamer kan nog wel eens tot kopzorgen leiden door vele aanbieders,  talloze offertes, ontelbare opties en flinke prijsverschillen. Menno en zijn team nemen die zorgen weg en geven onafhankelijk advies en bemiddelen bij de aankoop zodat je de beste keuken of badkamer krijgt voor de juiste prijs. Niet voor niets hebben zij enkel 5 sterren reviews op Google.  

U55 Contact

Honk- en softbalvereniging Uitsmijters '55
KNBSB nr. 178
KvK: 40073214

Postadres:
De Havik 65,
7609 EB Almelo
tel: 0648580071
E-mail:

Sportveld:
Sportpark Ossenkoppelerhoek, Maardijk 83c,
7606 KT Almelo
E-mail:

meer ....

U55 Facebook

U55 Tweets

U55 Nieuwsbrief

Abonneer je op de SHORT STOP

Powered by MailChimp

 
Ga naar boven